|
Parerea voastra despre interpreta Anamaria Ferentz
|
|
|
|||
|
|||
|
Parerea voastra despre interpreta Anamaria Ferentz
Ati participat la concertele ei, cu siguranta ati ascultat muzica interpretata, ati vazut emisiuni cu ea sau poate pur si simplu ati intalnit-o pe strada. Vrem parerea voastra despre Anamaria. Cum vi se pare ca si individ, interpret si asa mai departe?
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
RE: Parerea voastra despre interpreta Anamaria Ferentz
Ii ascult muzica de cand era in trupa Demmo,eram o mare fana,de altfel era si singura trupa care imi placea si pe care o ascultam.Pe fostii ei colegi de trupa i-am cunoascut si am stat si de vorba,dar pe Anamaria inca nu am avut ocazia desi mi-am dorit si inca imi doresc foarte mult acest lucru.
Mie personal imi place foarte mult de ea!imi place cum arata,cum se imbraca,cum vorbeste si mai ales are o voce superba!Cea mai buna voce feminina din industria muzicala romanesca! Mult succes in continuare Anamaria,fanii te sustin! |
|||
|
|
|||
|
|||
|
Cineva a scris....la TV.....AMF=Academia de Mofturi si Fitze ...
![]() rusinos !!! N-o cunoaste pe AMF...mofturi?...poate...ca orice fata...nu sunt exagerate si e normal..., dar firtze, in nici un caz...o cunosc pe AMF din 1982 (vai...cat a trecut!) si n-am vazut urma de fitze, are prea mult bun simt, tolereaza prea multe si lasa capul jos de prea multe ori uitand ca daca ar tine nasul pe sus ar putea respira si ea din "aerele" multor "vedete"...sau draga mea AMF, poate ar trebui sa ai fitze....ca se poarta (poate ti se schimba cursul vietii !!! )Sunt multi care te plac asa si ar fi bine sa nu-i dezamagesti! Multa bafta si lasa stressul ca lansarea va fi super, sunt sigura ... Vali M
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
Poate se va pune si aici materialul sa vedem cum a fost la lansare...ptr cei care nu pot merge!de ex.eu!
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
Puey unde va fi lansarea?
I hate mondays!
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
Lansarea va avea loc in Club Bellagio (Bucuresti) in data de 14 Mai 2009
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
Ii multumim Anamariei ptr invitatia trimisa prin mail!As fi venit cu mare drag daca as fi fost in tara,de aceea spuneam ca poate se va pune un material de la lansare!
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
Vaiii..tocmai am urmarit-o pe acasa tv la Povestiri!cat de frumoasa,cata eleganta,ce rochie...ii sta foarte bine cu albastru!o zana sclipitoare!
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
hello all...super emisiunea de la acasa, tocmai am urmarit-o si eu pe ana si este o fiinta extrem de amabila si scumpa si radiaza de frumusete. ma bucur ca ii ies lucrurile la perfect pt ca merita din plin acest lucru. va poop pe toti care o sustineti si trebuie sa fim cu toti alaturi de ea pentru ca acest lucru o face fericita.
C:\Documents and Settings\malia\Desktop\309348x.gif |
|||
|
|
|||
|
|||
|
Bun venit printre noi Ioana!
|
|||