|
Stil muzical...fresh!
|
|
|
|||
|
|||
|
Stil muzical...fresh!
Un inceput fresh aduce cu el albumul "Fresh". Dupa cum deja stiti, in data de 14 Mai 2009, imi voi lansa albumul in clubul Bellagio din capitala. Sunt sigura ca ati ascultat piesele de pe noul album. si pentru inceput imi doresc sa aud parerea voastra despre acest album si ce asteptari aveti de la evenimentul lansarii.
Cu mult drag, AMF! |
|||
|
|
|||
|
|||
|
RE: Stil muzical...fresh!
Am ascultat piesele,toate sunt frumoase si fresh!cel mai mult imi place piesa "Fara tine",ce voce minunata,mi se ridica parul pe maini!
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
Un nou album....ce bine....si e FRESH. In sfarsit pot schimba cd-ul de la masina pentru fiica-mea. Am albume cu Demmo, dar ea nu vrea decat melodiile unde se aude cel mai mult AMF....(si asta pentru ca nu poate imita si vocea baietilor din trupa). Acum stau linistita ca s-a pus AMF pe treaba...si promite albume solo. Sa fie cat mai multe si cat mai repede....ca sa nu ma plictisesc cand conduc! Multa bafta si pupici de la Carina care abia asteapta sa te vada ca ea nu te mai stie decat din poze...(si daca vede vreo reclama pe strada cu vreo blonda, clar ma intreaba daca acolo e AMF)
Vali M
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
Îmi place pentru că nu seamănă cu stilul altor soliste, adică nu pot apărea confuzii.
I hate mondays!
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
E cea mai buna dintre toate!
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
Prima piesa care am ascultat-o a fost "she's not over you" care mi-a placut de prima data. Astazi am ascultat si restul meldiilor aici pe site si imi plac toate ... maine merg sa imi cumpar albumul. Noul stil imi place , este stilul de melodii ce il ascult. Inca mai ascult cateodata melodiile de la Demmo , mi-au placut foarte mult mai demult si acum inca le mai ascult cu placere. Ma bucur foarte mult ca ai lansat acest album si iti urez mult noroc si bafta in tot ce iti propui sa faci mai departe pe orice plan. Multumesc AMF !
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
imi place piesa fara tine cel mai mult dar si noua melodie e misto
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
Toate piesele sunt noi si fresh!
|
|||
|
|
|||
|
|||
(07-05-2009 10:21 PM)Gia Scris: Am ascultat piesele,toate sunt frumoase si fresh!cel mai mult imi place piesa "Fara tine",ce voce minunata,mi se ridica parul pe maini! Multumesc mult pentru aprecieri si ma incanta tot ce citesc pe acest forum. Iti sunt recunoscatoare pentru dorinta si placerea de a modera in lipsa mea aceste discutii. te descurci foarte foarte bine. Si mie mi se ridica ”parul pe maini” la concerte, cand simt toata energia fanilor si aprecierea unor oameni care-ti simt sufletul prin cantecele si glasul tau. Este un sentiment pe care nu-l prea pot descrie in cuvinte! Sunt un om norocos!
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
Multumesc frumos!Pentru mine este o placere enorma de a ma ocupa de acest forum,indiferent de ora!Chiar si acum e 4:10 am,dar nu conteaza!
Te mai asteptam cu drag cat mai curand pe forum!:* |
|||
|
|

Cauta
Lista membrii
Calendar
Ajutor